Vi har inspirerat unga sinnen sedan 1884

Med ett rent och enkelt formspråk öppnar våra produkter för en hel värld av lek, där bara den egna fantasin sätter gränserna. Ända sedan företaget grundades har våra produkter byggt på denna lek-filosofi.

Lek kan skapa en bättre värld. Bokstavligen.

Vi vill ge alla en lycklig barndom, men även en ljus framtid. Därför är alla våra träleksaker tillverkade av spårbart trä som kommer från certifierat skogsbruk.

Vårt globala ansvar

Våra produkter stimulerar barn i alla åldrar...

Genom lek får växande kroppar och hjärnor all den stimulans de behöver för att utvecklas. Det är därför som alla våra leksaker är utvecklade för varje steg i barnens utveckling.

Vad händer vid olika åldrar?

... även de som vägrar att åldras

Vi fyllde just 130, men vi känner oss yngre än någonsin. Vilket vi tycker är bra när man arbetar med leksaker. För på precis samma sätt som lek utvecklar barnen, har leken utvecklat oss som företag. Det har gett oss decennier av kunskap som ligger till grund varje gång vi utvecklar en leksak.

Vår lek-filosofi

En tax DNA

Det här är inte bara en gullig leksak. Det finns många viktiga detaljer som gömmer sig bakom detta charmanta utseende som gör att barn och föräldrar alltid kan lita på honom, oavsett vad som händer.

Vi har vunnit "Best in show" ganska många gånger

Vi gillar inte att skryta, men våra leksaker har vunnit flera utmärkelser genom åren. Och sedan 1940-talet har vi dessutom varit kunglig hovleverantör i Sverige.

Se våra utmärkelser

Men priset vi är mest stolta över kommer från vår tuffaste jury

Att få fina utmärkelser är självklart roligt, men att veta att barn älskar att leka med våra leksaker och att våra produkter är en del av många lyckliga barndomsminnen är det som gör att vi älskar vårt jobb.

Change country