Brioworld 2A)
Leksaker som lockar till mer än bara skoj

Tiderna har förändrats men barn lär sig och utvecklas på samma sätt som förr. Därför har våra leksaker en enkel och ren design som stimulerar barns fantasi och kreativitet. Samtidigt som de stödjer alla steg i barnets utveckling.

Upptäck vår filosofi

BRIO World är ett öppet system som inspirerar kreativiteten och fantasin.


BRIO World är ett leksystem som växer med barnet och där barnets fantasi är bränslet till nya lekar och ändliga nya byggformationer.

Med en öppen och obegränsande leksak uppmuntras barnet att träna sin förmåga till samordning och koncentration, till planering och skaparglädje men också sin sociala och språkliga förmåga. Genom leken gör barnet nya upptäckter om sig själv och sin omvärld. Och har roligt på samma gång!


Alla barn är unika med sina egna intressen. Och vi tycker att barn ska ha möjlighet att leka fritt utan att begränsas av förutfattade meningar om vad en pojke eller flicka förväntas att gilla.

Det är en viktig del av vår lekfilosofi och vårt svenska arv och också anledningen till att BRIO World är till för alla barn. I denna värld finns det möjlighet att hitta olika saker som man gillar och leka olika slags lekar.


BRIO World är syskonsäkrade. Smådelar definieras av delar som helt och hållet passar i en sväljcylinder och är inte tillåtna i leksaker för barn under 3 år. Vi prioriterar säkerhet högst och därför hittar du inte några smådelar i vårt BRIO World leksystem. Så även om vi rekommenderar leksakerna för barn från 3 år, kan du som förälder tryggt kan ha en liten bror eller syster i närheten av äldre syskon som leker med BRIO World.


I BRIO World kan barnet relatera till vad hon ser och upplever i sin vardag eftersom den är en avbildning av den riktiga världen.

Det är lika viktigt att förstå komplexiteten i en riktig värld med platser där man arbetar och bor och resorna däremellan, som att kunna interagera med olika karaktärer, fordon med mera eftersom det hjälper barnet att utveckla hennes känsla av trygghet och hänsyn till andra.

Brioworld 1A)
I BRIO World är allting uppkopplat.

I BRIO World finns inga gränser och begränsningar – bara oändligt med möjligheter. Bli den du vill vara, var du än vill i BRIO World. Bygg, bygg om, uppfinn och bjud in. Alla sex lekteman i BRIO World är anslutna till en lekfullt interaktivt system så att du kan åka, köra, springa eller flyga mellan dem om du vill. Välkommen till äventyret!

Change country